Att samarbeta med våra studenter ger båda parter nya kunskaper och erfarenheter som kan vara värdefulla för framtiden. Våra studenter kan förmedla nya infallsvinklar och idéer till uppdragsgivaren eller belysa specifika problem. Samtidigt får studenterna använda sina teoretiska kunskaper i praktiska utmaningar som förberedelse för arbetslivet.

DSV Career

DSV Career är en tjänst som underlättar för näringsliv och samhälle att knyta kontakter med våra studenter. Här kan ni hitta lämpliga studenter som kan lösa aktuella utmaningar i er verksamhet. DSV career är framtagen tillsammans med Kista Science City och är öppen för alla företag, organisationer och myndigheter.

Som uppdragsgivare kan ni kostnadsfritt lägga upp förslag till examensarbete och uppsatsuppdrag i databasen. Ni kan också lägga upp erbjudanden om extrajobb, traineeprogram och anställningar.

Under hösten startar även ett mentorskapsprogram vid DSV, för att våra studenter ska får möjlighet att skaffa en mentor från näringslivet. Anmäl gärna ditt intresse för mentorskap i DSV career redan idag.

Vi är öppna för idéer och uppslag

Har ni några idéer till hur din verksamhet kan vara till nytta för våra studenter eller om du har något förslag som du vill diskutera, tveka inte att höra av er till oss.

Mer information

För frågor som rör examensarbete och DSV career, kontakta:
Rurik Reenstierna

DSV Career>>