Ingredienser:
150 g Piggham skinka eller fläskkarré
¼ st strimlad purjolök
¼ tsk mald ingefära
¼ msk japansk soja
¼ dl vatten
¼ dl lätt créme fraiche
mandelspån
Tillagningssätt:
Strimla
köttet. Stek kött och purjolök . Strö över ingefära.
Salta, peppra och häll över soja, vatten och crème fraiche.
Låt grytan sjuda några minuter. Strö över mandeln.
Servera med kokt ris och haricot verts.
Expertbedömning:
Maträttstyp
|
huvudrätt
|
3 |
Specifik
|
asiatisk | 4 |
Vegetarisk
|
nej
|
0 |
Kostnad
|
billig
|
3 |
Tillagningstid
|
<
1 timme
|
2 |
Svårighetsgrad
|
lätt
|
3 |
Fetthalt
|
fettsnål
|
3 |
Innehåller
alkohol
|
nej
|
0 |
Huvudrättstyp
|
kött
|
2 |
Typ
av kött
|
fläsk
|
5 |
Tillagningsmetod
|
wokat
|
2 |
Tillbehör
|
ris
|
5 |
Kryddstyrka
|
medium
|
2 |
Innehåller
vitlök
|
nej
|
0 |
Innehåll
av allergifödoämnen:
|
soja
|
8 |
nötter
|
7 | |
laktos
|
2 | |
mjölkprotein
|
1 |